sreda , 3 jun 2020
Naslovna / Društvo / Agencija “Panonreg” predstavila rezultate projekta

Agencija “Panonreg” predstavila rezultate projekta

Regionalna razvojna agencija “Panonreg” predstavila je rezultate projekta pod nazivom „Poboljšanje nematerijalne podrške preduzetnicima i mikro, malim i srednjim preduzećima“, koji je u drugoj polovini godine realizovan u osam lokalnih samouprava na severu Vojvodine.

Pored Subotice, projekat je realizovan u Bačkoj Topoli, Malom Iđošu, Kanjiži, Novom Kneževcu, Senti, Čoki i Apatinu, u svim lokalnim samoupravama u kojima „Panonreg“ ima kancelariju u cilju informisanja preduzetnika. Vrednost projekta je oko 2,4 miliona dinara, od kojih je 50 odsto sredstava obezbedio „Panonreg“.

Na konferenciji za novinare u prostorijama “Panonreg”-a predstavljen je i projekat, koji će ova agencija sprovoditi do marta sledeće godine u cilju razvoja socijalnog preduzetništva. Projekat, čija je vrednost 2,8 miliona dinara biće realizovan u saradnji sa razvojnim agencijama iz Novog Sada, Rume i Zrenjanina.

U okviru projekta, koji je usmeren ka pružanju podrške teže zapošljivim licima poput osoba sa invaliditetom, pripadnika romske nacionalne zajednice, starijih od 50 godina, kao i mladih, biće organizovane dve obuke za započinjanje biznisa.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Info blok 01.06.2020.

Info blok 01.06.2020.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *